У Генічеську після реконструкції відкрили другий в’їзний знак

7 Вересня 2014 08:46

1410073579_16 вересня, після реконструкції, відбулося урочисте відкриття другої в’їзної стели Генічеська з боку села Фрунзе. Участь в реконструкції брали активісти міста та комунальні підприємства, а організатором акції виступила громадська організація “Патріот”. Всі ремонтні роботи проводилися за рахунок добровільних внесків, небайдужих жителів міста, повідомляє “Вести Генічеська”.

Провідною сьогоднішньої акції була Вікторія Кальницька. Вікторія розповіла, що на жаль всі архівні документи про виникнення даної стели, були загублені. Але по розповідях будівельників, на це місце, стелу перенесли в середині 70-х. З тих пір, як видно дану стелу ніхто не ремонтував.

Далі Вікторія Кальницька повідомила по саме всіх, хто вніс свої грошові кошти для закупівлі матеріалу для будівельних робіт. Після чого Вікторія передала слово активісту ГО “Патріот” Володимиру Гурковський, який від самого початку керував усім процесом.

Володимир Гурковсковскій зазначив, що кожен повинен вносить і щось робити для нашої України. ». Я радий, що ми всі разом зробили так, що дану стелу стало видно Раніше їдеш і її навіть не помічаєш” – зазначив Володимир Гурковський.

Далі виступив тимчасово в.о міра Генічеська Юрій Кукса. “Я хочу подякувати ГО” Патріот “, які спочатку подали таку ідею, після чого вона була підтримана міською радою та жителями міста Я вдячний всім Тепер будемо їздити і милуватися.». – Сказав Юрій Дмитрович.

Наступним етапом акції, учасники на знак миру і злагоди випустили в небо голубів.