У результаті боїв під Іловайськом загинули двоє бійців батальйону “Херсон”

5 Вересня 2014 12:25
З сумом сповіщаємо, що у зоні проведення антитерористичної операції на Донеччині під час спроби вийти з оточення так званим “зеленим коридором” загинули бійці батальйону особливого призначення “Херсон” рядовий міліції Павло Мазур та рядовий міліції Владислав Ковальов.
Павло Мазур народився у Херсоні, закінчив Херсонський центр освіти молоді та дорослих Херсонської міської ради. Проходив службу у Збройних Силах України. Нашому земляку було лише 30 років. Владислав Ковальов закінчив Харківський національний університет ім.В.Н.Каразіна за спеціальністю лікувальна справа. Упродовж чотирьох років працював у відомчій лікарні УМВС. Молодий лікар добровольцем записався до лав батальйону. Він знав, що його знання та досвід роботи лікарем-хірургом обов’язково знадобляться в зоні проведення бойових дій.
 

Керівництво та особовий склад міліції Херсонщини висловлює щирі співчуття рідним та близьким наших загиблих товаришів. Вони назавжди залишаться для нас прикладом мужності, героїзму та самопожертви. Прощання із загиблими відбудеться 05 вересня об 11.00 год. у приміщенні Обласного палацу молоді за адресою: м.Херсон, пл.Шевченка, 1 (вул.Перекопська, 158).