На Херсонщині планують оголосити конкурс на закупівлю житла для військовослужбовців

5 Вересня 2014 10:26
На виконання Постанови Верховної Ради України від 06 травня 2014 року № 1238-VII «Про додаткові заходи щодо зміцнення обороноздатності та безпеки держави», з метою вжиття реальних заходів щодо забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, родин загиблих в ході АТО військовослужбовців, а також військовослужбовців військових частин, передислокованих з тимчасово окупованої території, Міністерство оборони України найближчим часом планує оголосити конкурс на закупівлю житла у Херсонській області. 
Оголошення щодо проведення конкурсу з описом умов проведення публікуються в друкованому засобі масової інформації Міністерства оборони України – газеті «Народна армія» та оприлюднюється на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України.
Закупівля квартир буде здійснюватись у відповідності до наказу Міністерства оборони України від 02 червня 2014 року № 347 «Про затвердження Порядку роботи конкурсної комісії Міністерства оборони України з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир на умовах пайової участі та на вторинному ринку в регіонах України».
Конкурсні пропозиції повинні відповідати визначеним вимогам державних будівельних норм та вартості 1 квадратного метра загальної площі житла, яка не повинна перевищувати граничну для м.Херсона 4934 грн, для інших населених пунктів області 4290 грн.
Розраховуємо на плідну співпрацю у вирішенні питання щодо забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей.