У Великій Олександрівці громадськість розфарбувала міст через Інгулець

22 Серпня 2014 17:12
8131_thumbЗ нагоди Дня Державного Прапора України та зважаючи на останні події в країні,  районна державна адміністрація за активної підтримки громадськості Великоолександрівщини ініціювала проведення акції «Розфарбуй у кольори національного прапора».
Згуртувавшись, люди закупили синю та жовту фарбу і напередодні святкових днів вийшли на міст, що з’єднує лівий та правий береги річки Інгулець у селищі Велика Олександрівка. Цього дня взяли до рук щітки представники різних професій і вікових категорій. Поруч працювали діти, молодь та пенсіонери, об’єднані спільною національною ідеєю і яким однаково не байдужа доля власної країни.
120 –ти метровий міст обрано невипадково. Досить символічним є те, що однією із перших у національні кольори розфарбовано споруду, яка по суті носить об’єднавчий характер.  Крім того, саме через цей міст в’їжджають до райцентру всі, хто прибуває залізничним транспортом.
Тож, кожен із гостей району з першого погляду має можливість переконатися, що на Великоолександрівщині мешкають вірні патріоти України, які прагнуть національної єдності, миру і благополуччя у своїй державі.
Акція «Розфарбуй у кольори національного прапора» у районі триває. Крім мосту, пофарбовано у кольори синього неба та стиглих ланів і автобусні зупинки, що розташовані на території райцентру.