Херсонська молода вокалістка отримала премію імені Білозіра

18 Серпня 2014 11:02

Зfestyval2_thumbnailакриття VIII Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!», що тривав у ДЦ «Молода гвардія», відбулося в атмосфері неймовірного піднесення й патріотизму. На літню естраду «Молодої гвардії» разом із творчими колективами та вокалістами вийшли представники Одеської обласної державної адміністрації, народні артисти України Оксана Білозір та Олег Марцинківський, організаційний комітет фестивалю.

Звісно, кульмінаційним і найбільш очікуваним моментом свята закриття стала мить оголошення імен переможців та лауреатів фестивалю. Але цій урочистості передував інший, не менш емоційний момент: народна артистка України, громадський та політичний діяч Оксана Білозір зачитала урочисте вітання фестивалю та його учасникам від дружини Президента України Марини Порошенко, адже фестиваль відбувався під патронатом Президента України Петра Порошенка. Оскільки Марина Порошенко – мама чотирьох дітей, то тема дитячої творчості й патріотичного виховання їй неабияк близька. У вітанні йшлося про те, наскільки важливо у цей непростий для України час дбати про те, щоб майбутнє України – її діти – зростали й виховувалися в атмосфері добра, віри, любові до Вітчизни. І щоб над єдиною і неподільною Україною було мирне небо.

festyvalВласне, темі миру й любові до рідного краю були присвячені виступи усіх учасників святкового концерту. Особливо яскравим став вихід на сцену усіх артистів із прапором України під час пісні-заклику «Не будь байдужим!», а також виконання зведеним хором фестивалю Духовного гімну України. За доброю традицією, народна артистка Оксана Білозір вручила премію імені І. Білозіра. Цьогоріч її отримала Костюк Аліна – учениця Дитячої музичної школи №1 м. Херсона.

А генеральний директор ДЦ «Молода гвардія» Едуард Лебединський у вітальному слові запросив наступний, IX Міжнародний фестиваль, до Українського дитячого концерту. Понад двогодинний яскравий вражаючий концерт вже вписано не лише на сторінки історії фестивалю, але й у серце кожного з понад тисячі учасників, які відпочивали на тематичній зміні «Україна – єдина родина!» і повезли в різні куточки України теплі спогади про творчий й насичений відпочинок на березі Чорного моря!