Ігор Пастух: Сальдо все важче красти з бюджету, тому він став красти новини

14 Серпня 2014 13:04

1405948883_5298_10204701476803266_688735295816913288_n

Недавно народний депутат Володимир Сальдо заявив, що колонію, розташовану по вулиці Перекопській біля Парку Слави можуть перенести за місто з центру Херсона завдяки його депутатським зверненням. Ситуацію прокоментував перший заступник мера Херсона – Ігор Пастух:

“Так, дійсно, колонію перенести можуть – ми за це давно боремося, але це справа нешвидка. І такі справи не робляться на наступний день після звернення депутата-казнокрада з політичної партії, яку сьогодні-завтра заборонять. Тим більше після звернення, придуманого позавчора .

Нагадаю, міська рада та міський голова Володимир Миколаєнко почали цей процес ще два місяці тому, 11 червня звернулися до кабінету міністрів, звернулися до прем’єр-міністра Арсенію Яценюку з проханням виділити додаткове фінансування на передислокацію колонії з Перекопської за місто і реорганізацію ряду інших виправних установ у Херсонській та Миколаївській області.

Зараз тільки пішов процес розгляду, і ніяких офіційних заяв Мін’юст не робив і не міг зробити. У країни зараз інші пріоритети, а ми лише закладаємо вектори на майбутнє.

“Підтримка”, про яку говорить Сальдо могла бути хіба що в форматі “Так, Вова, гарна ідея” в курилці Верховної Ради. Розумію, що Сальдо зараз похвалитися нічим, за президента-Януковича каятися не з руки, рідну партію забороняють, а з гарного – тільки рішення Міністерства оборони про те, що депутатів не закликають в армію, в зону АТО. Ось Сальдо і метушиться, примазується до процесів, які йдуть паралельно і абсолютно без його участі.

Тобто, нардепу Сальдо, чиї корупційні схеми ми вже чотири місяці рушимо в Херсоні, все складніше красти з бюджету, тому він став красти новини. Мабуть, не красти Сальдо не може “.