Презентовані владою бронежилети випробували на полігоні в Чаплинці

12 Серпня 2014 09:11
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Вчора, 11 серпня, під час відвідання керівництвом області і представниками засобів масової інформації об’єктів, які активно перетворюються на зимові казарми для української армії, керівництво Цюрупинського району передало бійцям 21 батальйону територіальної оборони “Сармат” 33 бронежилети. Усі присутні мали змогу переконатися у якості придбаних бронежилетів, які було випробувано на полігоні.
За словами Василя Борисова, голови Цюрупинської районної державної адміністрації, із районного бюджету було виділено 117 тис. грн на закупівлю 33 комплектів бронежилетів ІV класу разом із розвантажувальними жилетами. Вартість одного бронежилету – 3 550 грн. «Дай Бог, щоб ці бронежилети не знадобилися у бойовій справі, але, якщо до цього дійде справа, то впевнені, що вони врятують життя не одному солдату», – підкреслив Василь Борисов.
На нараді було наголошено на тому, що зараз кожен херсонець працює для того, щоб підтримати військовослужбовців. Зокрема, величезний внесок роблять волонтери. Працюючи цілодобово, вони збирають благодійні внески та пожертви, які розподіляють між усіма блокпостами області. Окрім того, благодійну допомогу волонтери систематично відвозять і в зону АТО.