Кошти від “Уніфкум-ікс-фесту” передадуть на потреби АТО

10 Серпня 2014 10:57

загруженное (25)Наприкінці серпня у Залізному Порту (Херсонська обл.) Пройде новий фестиваль електронної музики “Uniqum-X-Fest”. Організатори запросили світових зірок і обіцяють, що фестиваль буде гідною альтернативою Казантипу.
Хедлайнерами фестивалю стали Tom Сraft (Німеччина), Leeroy Thornhill / x-Prodigy (Англія), President Bongo / GusGus (Ісландія), Yann Destal / Modjo (Франція), Christian Burns (Англія).

На трьох танцполах, виступлять також безліч українських діджеїв, віджеїв, танцюристів, і лайв колективів.
“І все це у супроводі якісного звуку, світлового та візуального шоу. Наш фестиваль, однозначно буде претендувати на кращий оупен-ейр країни”, – обіцяють організатори.
Крім музики на фестивалі буде також відео-майданчик, на якій покажуть найкращу українську соціальну рекламу від фестивалю соціальної відеореклами “Molodiya Festival”.
На зібрані від фестивалю кошти будуть закуплені кевларові захисні шоломи, прилади нічного бачення та інша військова амуніція для українських військових.
“Ці закупівлі будуть здійснені без посередництва Міноборони та вручені конкретним воїнам”, – уточнюють організатори “Uniqum-X-Fest”.