Представники херсонських громадських організацій продовжують допомагати українським військовим

9 Серпня 2014 15:45

1407579586_ryirrrss-rsrrere1Про це в соцмережі Facеbook повідомила керівник благодійної організації “Захист” Лариса Польська.

“Сьогодні солдати двох частин отримали: продукти харчування (згущене молоко, розчинна кава, печиво, макаронні вироби, продукти швидкого приготування), сигарети, воду, миючі засоби та засоби особистої гігієни, засоби від комарів, рушники, нижню білизну і шкарпетки, футболки, штани і повні комплекти військового одягу, якісні берци. Всего майже 60 ящиків.

Були дуже раді новим наметам, москітній сітці, лопатам. А неприховану радість виявили щодо виконаних нами особливих замовлень – раціях (радіусом до 10 км), потужним ліхтарям, сонячним акумуляторам для зарядки мобільних, супер-точним потужним біноклям (до речі, командир сказав, що таке бачить вперше)!

Фонд “Захист” дякує всім, хто долучився до цієї допомоги: Сергію Поповичу, Юрію Рожкову, Руслану, Олександру та Олені Кривчун, Еліко Маркелія, Нестерович Ользі, Володимиру Левчуку, Ніні Селевец, батькові Олегу з Голопристанської церкви, нотаріусам, суддям райцентрів області, а також регіональним представництвам “Укрпошти” в Рівному та Тернополі за їх великий внесок у підтримку наших бійців!”, – написала Польська.