Концерт гурту “Ляпіс Трубецькой” став подією тижня в Херсоні

8 Серпня 2014 17:30
IMG_9311

most.ks.ua

Культова група «Ляпіс Трубецькой» в рамках прощального туру дала концерт в Херсоні. Одна з найбільш очікуваних подій літа зібрало на стадіоні «Кристал» тисячі городян і гостей міста. Ближче до 19: 00 біля стадіону з обох боків (з вулиці Перкопської та з вулиці Кірова) утворилися величезні черги, в яких люди, чекаючи своєї черги виспівували Гімн України, безсмертні хіти про Путіна і його нове прізвисько, спілкувалися з друзями.
Найпопулярнішим прикрасою цього вечора стали звичайно прапори України та вільної Білорусі. В очікуванні початку концерту з ними фотографувалися, а заступник міського голови Віктор Іванушкін весь концерт витанцьовував під прапором країни.
Про концерт розповідати, звичайно складно. Міхалок давав жару, палив напалмом, і просто зносив вежу. Енергія, що виходить зі сцени просто вирувала в натовпі. Тут і слем, і водили хороводи, і навіть показово “рубилися”. Наприкінці концерту керівники міста Володимир Миколаєнко і його перший заступник Ігор Пастух подякували гурту за підтримку Майдану і вручили музикантам футболки місцевого футбольного клубу “Кристал”.