У Нижньосірогозькому районі працює координаційний центр з питань підтримки сімей, які прибули з Донецької та Луганської областей

6 Серпня 2014 16:06
8006_thumb

http://www.oda.kherson.ua

05 серпня 2014 року заступник голови райдержадміністрації Людмила Гладун провела чергове засідання районного координаційного центру з питань підтримки сімей, які прибули з Донецької та Луганської областей, на якому обговорено питання про стан розв’язання в районі соціально-побутових проблем громадян, які переселилися з районів проведення антитерористичних операцій. З інформаціями виступила начальник управління соціального захисту Інна Пашко, ознайомила присутніх і проведеною робото з даного питання.

На порядок денний було винесено питання про надання матеріальної допомоги громадянці, яка переселилася з Донецька та тимчасово зареєстрована в районі. Члени районного координаційного центру вирішили надати матеріальну допомогу вищезазначеній особі. За рішенням членів координаційного центру надалі розглядати заяви осіб, які прибули з районів проведення АТО будуть в індивідуальному порядку та в присутності осіб, що звернулись за допомогою.