У херсонських рятувальників – новий начальник

1 Серпня 2014 14:25
6962

http://most.ks.ua

Наказом ДСНС України від 28.07.2014 року № 361 начальником Управління ДСНС України в Херсонській області призначено полковника служби цивільного захисту Сергія Чорного.

Крім того, наказом від 29.07.2014 року № 362 першим заступником начальника Управління призначено полковника служби цивільного захисту Олександра Рудницького. Цим же наказом на посаду заступника начальника призначений майор служби цивільного захисту Катерина Гаврилова.

Сьогодні, 1 серпня в присутності особового складу Управління новопризначених посадовців особисто представив Голова ДСНС України полковник служби цивільного захисту Сергій Бочковський. Він зазначив, що особисті досягнення керівника залежать тільки від згуртованої і професійної роботи підрозділу. Тому побажав усім у непростий для країни час працювати самовіддано, оперативно виконувати всі поставлені завдання за призначенням. Поки наголосив на роботі з надання допомоги тимчасовим переселенцям, в тому числі і психологічної. Сьогодні це є пріоритетом у діяльності Служби порятунку. Звернув увагу на жорсткий контроль по відношенню до корупційних діянь. Такі прояви повинні викорінюватися негайно.

Сергій Станіславович також підкреслив, що він є доступним і відкритим у спілкуванні з особовим складом та громадянами: має власну сторінку в соціальній мережі «Фейсбук», через яку кожен бажаючий може звернутися до нього з конкретними питаннями або пропозиціями щодо вдосконалення роботи пожежно-рятувальних підрозділів.

Довідка: Чорний Сергій Михайлович – полковник служби цивільного захисту, 21. 03. 1961 року народження.
Освіта:
Херсонський сільськогосподарський інститут, рік закінчення – 1983, спеціальність – сільськогосподарське будівництво, кваліфікація – інженер-будівельник;

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МВС України, рік закінчення – 2001, спеціальність – пожежна безпека, кваліфікація – інженер пожежної безпеки.

Стаж роботи: з вересня 1978

Державні нагороди України, урядові та відомчі заохочувальні відзнаки
1999 рік – медаль «Захиснику Вітчизни»;
1998 рік – медаль Жукова;
1999 рік – нагрудний знак «Кращому працівникові пожежної охорони»;
2000 рік – ювілейна медаль «40 років Перемоги у Великій Вітчизняній Війні 1941-1945»;
2008 рік – ювілейна медаль «10 років Антитерористичного центру при Службі безпеки України»;
2009 рік – відзнаку МНС «За відвагу в надзвичайній ситуації» 2 ступеня.

Джерело: МОСТ