Херсонці можуть допомогти спортсменам поїхати на Чемпіонат світу

1 Серпня 2014 19:32

1406892481_67161Херсонські веслувальники на каное, що завоювали право брати участь в Чемпіонаті світу, можуть туди не поїхати через фінансові проблем. Про це кореспонденту «Херсонських вістей» повідомив заслужений майстер спорту і тренер хлопців Андрій Балабанов.

Віталій Хитрик (18 років) і Павло Локтеонов (18 років) займаються веслуванням вже 8м років. І ось, завдяки наполегливій роботі, на відбіркових змаганнях у Вінниці хлопці вибороли право представляти Україну на Чемпіонаті світу, на марафонській дистанції 18 км.

«Держава грошей на цю поїздку не дає. Та ще сам Чемпіонат проходитиме в Оклахомі (США), повідомляє Андрій Балабанов.

В першу чергу, гроші спортсменам потрібні на авіаквитки, і тільки на них потрібно витратити не менше 40 тисяч гривень, по-іншому до Оклахоми просто не дістатися. Плюс, човен туди доставити складно, тому доведеться брати її в оренду.

Як каже заслужений майстер спорту Андрій Балабанов, такий шанс випадає один раз в десять років. Хлопці та їх тренер не сидять склавши руки, намагаються знайти гроші всіма можливими способами, але, на жаль, цього все одно не достатньо. Якщо ви можете і хочете допомогти херсонським хлопцям представляти нашу країну на Чемпіонаті світу, ось номер тренера (050) 729-44-43.