У Новотроїцькому оцінили виконання планових показників

30 Липня 2014 16:17
7960_thumb30 липня 2014 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Андрія Євстратова, за участю сільських, селищних голів, керівників структурних підрозділів, територіальних органів влади району відбулося чергове засідання колегії Новотроїцької райдержадміністрації, на якій розглянуто ряд важливих питань.
Про виконання програми економічного, соціального та культурного розвитку Новотроїцького району на 2014 рік та прогнозні макропоказники економічного і соціального розвитку району до 2016 року за підсумками І півріччя 2014 року присутніх ознайомила начальник відділу економічного, регіонального розвитку та торгівлі Наталя Солтановська. Вона зазначила, що протягом звітного періоду було забезпечено податкові надходження до зведеного бюджету району у сумі 19,4 млн грн, що на 0,3 млн грн, або 1,5% більше аналогічного періоду минулого року. Водночас відбулося зниження обсягу інвестицій на 19,4% у порівнянні з відповідним періодом минулого року.
Виступаючи з другого питання про підсумки роботи місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання місцевих бюджетів району за І півріччя 2014 року начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Муравйова відмітила, що протягом звітного періоду до загального фонду місцевих бюджетів району мобілізовано 11903,4 тис. грн податків і зборів, що становить 116,6% до планових показників. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження до місцевих бюджетів збільшилися на 620,3 тис. грн, або на 5,5%. За звітний період забезпечено виконання планових показників усіма бюджетами району.
Також на засіданні було розглянуто низку інших питань, зокрема про результати роботи Новотроїцького відділення Генічеської об’єднаної державної податкової інспекції з наповнення місцевих бюджетів району за І півріччя 2014 року, стан виконавської дисципліни та робота зі зверненнями громадян та інші.