Мешканцям Горностаївського району профінансували різні види державних допомог на суму 14601,7 тис. грн

30 Липня 2014 14:44
7958_thumbМешканцям Горностаївського району профінансовано з державного бюджету різні види державних допомог (з урахуванням поштового збору) на загальну суму 14601,7 тис. грн. Для виплати допомоги за принципом «гроші ходять за дитиною» нараховано та профінансовано кошти у загальній сумі 1461,1 тис. грн. Заборгованості з виплат державних допомог не має.
Необхідним і своєчасним заходом щодо матеріальної підтримки населення залишається надання найменш захищеним верствам населення різних видів державних соціальних допомог. За їх призначенням, протягом січня-червня 2014 року, до управління праці та соціального захисту населення  Горностаївської районної державної адміністрації звернулися 1278 громадян, 373 заяви надійшло для призначення субсидій на придбання скрапленого газу, твердого палива та оплату житлово-комунальних послуг. 345 сім’ям району призначено житлові субсидії на загальну суму 356,3 тис. грн. Виплата готівкових субсидій проведена за відомостями травня 2014 року.
Управлінням праці та соціального захисту населення ведеться облік ветеранів війни, інвалідів, які потребують санаторно-курортного лікування та забезпечення спеціальними засобами пересування. З початку цього року 36 інвалідам видано направлення для забезпечення технічними засобами реабілітації.