Землевпорядники Херсонщини проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців

28 Липня 2014 13:12
7930_thumbГоловним управлінням та територіальними органами земельних ресурсів проінформовано голів місцевих, сільських та селищних рад області про необхідність у першочерговому порядку прийняття рішень щодо забезпечення земельними ділянками військовослужбовців Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та інших військових формувань, які беруть участь у виконанні завдань щодо здійснення антитерористичної операції, та сімей (діти, дружини, (чоловіки), батьки), родичі, які загинули під час Антитерористичної операції.
Станом на 24 липня 2014 року Херсонської області сформовано перелік ділянок, які можуть бути надані у власність для забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд на території області, а саме 10637 земельних ділянок: з них 3275 для особистого селянського господарства та 7362 – для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, загальною площею 4560,42 га. Також на інформаційних стендах Головного управління та територіальних органів земельних ресурсів області розміщена інформація щодо отримання військовослужбовцями земельних ділянок у власність.
Головним управлінням Держземагентства у Херсонській області проведено виступ заступника начальника О.А. Зіновой на місцевому телебаченні на тему «Отримання земельних ділянок військовослужбовцями, які беруть участь в антитерористичній операції». Також спеціалістами Головного управління Держземагентства у Херсонській області надані роз’яснення військовослужбовцям під час особистого візиту до частин області.