Вперше херсонці зможуть ставити питання тренеру міжнародного класу в онлайн режим

28 Липня 2014 15:59
7936_thumb

http://www.oda.kherson.ua

Вперше в Херсоні стартує неймовірний проект: херсонці зможуть ставити питання тренеру міжнародного класу в онлайн режимі, а пізніше – тренуватися онлайн з одним з кращих тренерів країни – херсонцем! З метою поліпшення здоров’я та підняття загального тонусу в організмах городян, у вівторок, 29 липень 2014, в 12:00, у програмі “Херсонщина Онлайн” сертифікований тренер міжнародного класу з бодібілдингу Павло Зуб розповість детально про фітнес та бодібілдінг. Дасть відповіді на питання:

– Хто такий тренер, що є його робота?
– Порада новачкам: як вибрати зал і тренера?
– Для чого потрібно займатися спортом?
– Який вид спорту вибрати?
– Розум і тіло як одне ціле…
Глядачі в режимі онлайн зможуть поставити запитання гостю тут:http://www.fundunion.org/2014/07/kak-sdelat-telo-krepkim-i-zdorovim.html#.U9Y28ON_v3I або тутhttps://www.youtube.com/channel/UCLHveeGGBxbuwcfcbTNBGMA.
Довідка
Павло Зуб: учасник та призер чемпіонатів з бодібілдингу, абсолютний переможець першості м.Херсона 1996 року, у сфері спорту перебуває з 1992 року. Володіє практикою викладання у фітнес індустрії з 2009 року. У 2010 р. отримав сертифікат інструктора базового ступеня силових видів спорту при Херсонській обласній Федерації важкої атлетики. А у 2012 р. пройшов повний курс навчання в освітньому центрі «Академія фітнесу» м. Київ, отримав міжнародний диплом: майстер-тренер тренажерного залу. Диплом рекомендується компетентним організаціям інших держав приймати як документ, який дає право його власнику здійснювати професійну діяльність у відповідність до зазначеної в ньому кваліфікацією.