На Херсонщині пройшов чемпіонат України з важкої атлетики

28 Липня 2014 16:47
7934_thumb

http://www.oda.kherson.ua

З 22 по 26 липня 2914 року в м. Скадовську на базі підприємства об’єднання громадян «Навчально-спортивна база «Скадовськ» Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України проходив чемпіонат України серед молоді до 23 років з важкої атлетики та міжнародний турнір пам’яті Заслуженого Майстра спорту з важкої атлетики Якова Куценка.

У змаганнях взяли участь 206 спортсменів (140 чоловіків та 56 жінок) з  20 областей України та м.Києва.
Важковаговики Херсонщини, вихованці Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури, досягли наступних результатів у змаганнях.
Надія Чібісова виборола золоту медаль серед спортсменок у ваговій категорії 63 кг.
Ганна Пустоварова отримала срібну медаль у ваговій категорії понад 75 кг.
Світлана Гурінова посіла ІІІ місце у ваговій категорії 69 кг.
Олексій Пономаренко виборов бронзову медаль серед спортсменів у ваговій категорії понад 105 кг.
Жіноча команда Херсонської області у загальнокомандному заліку посіла друге місце з 18 команд України, чоловіча – дев’яте з 20 команд.
Крім того, з 21 по 27 липня 2014 року в м.Ресіфе (Бразилія) відбувся чемпіонат світу з гандболу пляжного, в якому взяли участь жіночі команди з 12 країн.
Збірна команда України посіла 4 місце, до складу якої входили херсонські гандболістки, вихованки Херсонського вищого училища фізичної культури Яна Сітенко, Вікторія Бельмас, Ксенія Проценко та Кароліна Савченко.