Добровольці спецбатальйону «Херсон» на практиці продемонстрували свою готовність захищати Батьківщину

25 Липня 2014 14:47
Б3

http://www.oda.kherson.ua

Бійці новоствореного батальйону патрульної служби спеціального призначення «Херсон» продемонстрували журналістам та представникам громадськості свої теоретичні знання та практичні навички, які вони засвоювали упродовж трьох місяців.

З цією метою безпосередньо на території бази, де проходять службу херсонські добровольці-патріоти, відбулася виїзна прес-конференція для усіх охочих медійників та громадських активістів, у рамках якої журналісти мали змогу поспілкуватися з бійцями.
Так, представники ЗМІ ознайомилися з умовами служби наших захисників, побували у навчальних класах, де проходило навчання за спеціальною програмою із запрошенням військових фахівців, взяли участь у тренуваннях та побачили на власні очі екіпірування працівників батальйону: бронежилети, кулезахисні шоломи, зброю.
Окрім того, бійці високопрофесійно продемонстрували виконання нормативів з розбирання та збирання автомату Калашникова. І цим довели, що не гірше за працівників міліції володіють усіма необхідними теоретичними та практичними знаннями і вміннями.
Зауважимо, нещодавно Міністерство внутрішніх справ України надало батальйону «Херсон» автомати, снайперські гвинтівки та ручні кулемети. А з місцевого та обласного бюджету виділені кошти для придбання на потреби батальйону необхідних засобів індивідуального захисту і зброї.