У Скадовську відбудеться концерт легенди естради

23 Липня 2014 08:14

22072014_01Почесний гість міста Скадовська, справжня зірка радянської естради Вадим Мулерман запрошує всіх на благодійний концерт

Вже вкотре в Скадовськ приїжджає зірка радянської естради з сім’єю і талановитими учнями на запрошення міської громади.

Минулого року саме в Скадовську Вадим Йосипович відзначив 75-річний ювілей, під час концертної програми видатного ювіляра зоровий зал аплодував стоячи, не бажаючи завершувати програму і відпускати співака, талант якого заворожує душевністю, шармом і витонченої делікатністю.

Під час концертів Вадима Мулермана цікаво всім – від молодих, які підтанцьовці в такт його пісням, до людей поважного віку, які знають всі тексти пісень напам’ять.

І цього року талановиті артисти приготували цікаву програму, Вадиму Йосиповичу допомагати його маленька дочка, яка вже спритно акомпанує і має власні музичні напрацювання.

Складнощі теперішнього часу відображаються у всіх сферах життя, нелегко зараз працювати і творчим людям. Молодий театр зараз тримається на живому ентузіазмі, не маючи належної підтримки меценатів. Юнаки та дівчата знаходять власні шляхи, але до Скадовським гастролям готуються в добрих традиціях естрадного жанру.

Сьогодні Вадим Йосипович має і власні творчі плани, готується до візиту в Білорусь, де буде брати участь у проекті державного значення.
Головним проектом у його житті була і є сім’я, дружина і дві чарівних дочки, які підтримують талановитого батька, мріючи стати кращими.

З нетерпінням чекає Вадим Мулерман нової зустрічі з глядачами в Скадовську, завжди привітну і дружню публіку.

Концерт Вадима Мулермана відбудеться в четвер 24 липня в 20.00 в Скадовському районному будинку культури ім. Т.Г.Шевченка.

Джерело: Херсонці