У Києві відбулася конференція «Діалог регіонів. Туризм – рушійна сила розвитку України»

23 Липня 2014 10:44
7885_thumb

http://www.oda.kherson.ua

18 липня 2014 року у місті Києві за ініціативи Управління туризму Київської міської державної адміністрації та німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» відбувся захід: «Діалог регіонів. Туризм – рушійна сила розвитку України» та «Державно-приватне партнерство: перший практичний досвід міста Києва», в рамках якого презентовано консорціум столиці України «Київ туристичний».

Участь у зазначеному заході взяла делегація з Херсонської області у складі керівника громадської організації АРР «Таврійське обєднання територіальних громад, директора  приватного підприємства «Фініст Тур» Павла Ярмія та головного спеціаліста відділу туризму та фінансово-кадрової роботи управління туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації Сергія Маслова.
В рамках заходу відбувся діалог між представниками 11 туристичних дестинацій України щодо актуального стану, планів та подальшого розвитку туризму на національному та регіональному рівні.
З досвідом кращих туристичних дестинацій, використання нових технологій в їх управлінні та інформаційних можливостей для розвитку туризму поділилися: Перший заступник Голови Державного агентства України з туризму та курортів Валентина Гордієнко, Президент ГС «Об’єднання Львівський Туристичний Альянс» Олег Засадний, директор з розвитку компанії Feratel, (Австрія) Вальтер Дітль та ін.
Підводячи підсумки заходу посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні д-р Крістоф Вайль зазначив: «Україна має великий потенціал в розвитку туризму. Сьогодні було презентовано можливості областей у розвитку туризму, але я хочу відзначити Херсонську область, презентація якої була найкращою і запропонувати співпрацю у розвитку туризму на національному та регіональному рівні».
Представники Херсонської  області встановили нові ділові контакти і партнерські зв’язки з німецьким товариством міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» та компанією Feratel (Австрія), а також керівником проекту «Консультування адміністрацій приймаючих міст Євро-12» «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» із Німеччини Матіасом Брандтом.