Херсонський табір “Юнга” дарує незабутнє літо

22 Липня 2014 15:06

yunga_1_thumbnailП’ять унікальних тематичних змін: «Країна Мрії», «Глобус надзвичайних свят», «Сузір’я Добра», «Сім чудес літа», «Україна калинова» у міському таборі відпочинку «Юнга» доповнять літні канікули школярів яскравими враженнями.

Програма табору відпочинку «Юнга» розрахована на дітей у віці від 6 до 16 років. Загони формуються за віковим принципом. Кожна зміна – це унікальна сюжетно-рольова гра. Програма повноцінного відпочинку у таборі різноманітна та змістовна: театральні постановки, інтелектуальні ігри, концерти і шоу-програми, спортивні змагання і заняття різними видами спорту, творчі конкурси, вікторини, ігрові та розвиваючі тренінги, цікаві екскурсії, оздоровчі процедури та сонячні ванни на пляжі тощо. Різна тематика змін дозволяє задовольнити потреби будь-якого відпочиваючого, дає свободу вибору і робить неповторним кожен захід, навіть якщо дитина в таборі не в перший раз.

Звичайно, є й традиційні заходи,  які переходять із зміни в зміну. Їх «фішка» в тому, що зі зміною дітей змінюється зміст самого заходу. Три зміни табору відпочинку «Юнга» уже завершені, але попереду ще дуже багато цікавого та незабутнього!

Четверта зміна розпочнеться 23 липня й триватиме до 5 серпня; остання, п’ята зміна – з 9 до 22 серпня.