Відновити роботу льодового спортивного комплексу необхідно до початку учбового року – Сергій Тріщанович

21 Липня 2014 16:17
1_204

http://www.oda.kherson.ua

Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації – керівник апарату Сергій Тріщанович провів нараду з депутатами обласної та Херсонської міської ради, на якій розглядалося питання подальшого функціонування льодового спортивного комплексу «Фаворит – Арена».

Заступник голови обласної державної адміністрації – керівник апарату підкреслив, що керівники міста та області неодноразово збиралися для обговорення цього питання: «Питання щодо функціонування льодової арени дуже важливе, адже від його рішення залежить чи будуть діти займатися спортом. Нам вкрай необхідно відновити роботу спортивного комплексу «Фаворит – Арена» до початку учбового року»,- зауважив Сергій Тріщанович.
Так, у ході обговорювання зазначеного питання заступник голови обласної державної адміністрації – керівник апарату доручив у найближчі строки провести сесії міської та обласної ради та винести на розгляд питання щодо прийняття Льодового палацу у комунальну власність міста та надалі передати його у комунальну власність міської територіальної громади.

Довідка. Льодова арена «Фаворит-Арена» побудовано за стандартами Міжнародної Федерації Хокею. Комплекс зданий в експлуатацію 1 листопада 2008 року. Розмір льодового поля 30 х 60 м. Стандартні борту IIHF виробництва Чехії – скло зі стойками та захисною сіткою. Холодильний агрегат потужністю 580 кВт з рекуперацією тепла. Поворотне тепло використовується для потреб ковзанки і кліматичної установки. Площа льодової арени Палацу спорту – понад 2 тис. кв.м. Трибуни для глядачів розраховані на 450 осіб.