Херсонці вимагатимуть визнання агресії з боку Росії

18 Липня 2014 10:56

imagesМер Херсона Володимир Миколаєнко закликає херсонців прийти на Площу Свободи, щоб звернутися до світової громадськості, яка зобов’язана визнати агресію Росії та вжити необхідних заходів.
Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
“Сьогодні бойовики и найманці ДНР на Донбасі збіль цивільний літак. 295 жертв. 80 з них – діти. Це – жах. Це – трагедія. Це – тероризму. Чи не можна мовчати, чи не можна Ховатія, що не можна буті Байдужим, коли таке відбувається. Чи не можна делать вигляд, то багато прикритися помилка.
Це – системний результат впліву Російської Федерации на сітуацію на сході України. Так, Ніхто не бажав збіваті європейський літак з цівільнімі, Ніхто не прогнозував такої жорстокості, альо цею вчинок цілком впісується в суть діяльності терористичний організацій ДНР та ЛНР та їх духовного наставника та головного спонсора – Російської Федерации “, – пише Миколаєнко.
“Херсонці проявили себе Дуже активними Громадянам Нашої держави, и я впевнений в тому, что завтра ввечері ми зберемося біля пам’ятника Небесній Сотні на площі Свободи Задля того, щоб вшануваті пам’ять Загибла та звернута до Європейського Союзу, Європейськіх держав, сполучення Штатів Америки та всех других країн, что вісловлювалі нам підтрімку, звернута до них з Вимогами Визнати агресію Російської Федерации та вплінуті на сітуацію Зі всією жорсткістю та безкомпромісністю. Стало зрозуміло, до болі в сердці, кістках, судинно, что ми ВСІ в одному човні з маніяком .
Stop Russian Terrorism! Save Ukraine and Peace in the World! Борони нас Господь “, – написав мер Херсона.
Як відомо, у Донецькій області над Торезом терористами був збитий пасажирський літак, що виконував рейс Амстердам -​​?? Куала-Лумпур. Загинули 280 осіб і 15 членів екіпажу.