Минулого тижня закрито 40 об’єктів стихійної торгівлі

15 Липня 2014 18:48

preskonferenciya1_thumbnailПід час прес-конференції, тему стихійної торгівлі міський голова Володимир Миколаєнко назвав однією із важливих.

 «Ця проблема була болючою для Херсона завжди, а зараз вона ще загострилась через те, що в області закрилося декілька ринків, і люди їдуть торгувати в Херсон. Через це, доречи, погіршилася санітарно-епідеміологічна ситуація в місті, і просто торгувати в такій спосіб – це незаконно. Але ми розуміємо і те, що продаж продуктів сільського господарства для багатьох людей – ледь не єдиний спосіб заробити. Тому зараз ми шукаємо можливість для того, щоб створити цивілізовані торгівельні площі і впорядкувати цей процес», – сказав Володимир Миколаєнко.

 За словами міського голови працівниками управління торгівлі регулярно здійснюються рейди в місця, де відбувається стихійна торгівля і понад 40 об’єктів стихійної торгівлі на минулому тижні було закрито.

 Він нагадав мешканцям нашого міста, що купувати їжу з землі – це не просто негігієнічно, але й небезпечно. І про те, що такі ринки існують не тільки тому, що люди хочуть торгувати, але й тому, що покупці їх стимулюють попитом.