Херсонцям пропонують екологічну програму для проектів Next.Step BioTech

10 Липня 2014 14:27
7784_thumbПольсько-український стартап-інкубатор Next.Step заснував соціальну програму для українських проектів Next.Step BioTech, в основі якої лежить виробництво високоякісного біопалива з насіння Camelina Sativa (вирощують культуру в Україні). Свою зацікавленість у подібному продукті вже не перший рік висловлюють провідні гравці ринку автомобілебудування та авіаперевезень.
Команда Next.Step висловлює свою занепокоєність станом екології і навколишнього середовища. За оцінками різних експертів (дані NASA, команди Ела Гора та ін), у жителів планети є від 50 до 100 років, щоб все виправити, інакше все живе на планеті Земля просто припинить своє існування.
Компанія повідомляє про запуск соціальної програми Next.Step BioTech. Це некомерційний проект, спрямований на вирішення глобальних проблем екології та виснаження природних ресурсів. Вона незрівнянна за розмірами і могутністю з такими гігантами як Google, Apple або Samsung. Зараз організатори в змозі утримувати всього одну команду, яка отримає в своє розпорядження ресурси кращих технопарків Польщі та максимальний приплив фінансування, який вони зможуть забезпечити.
Основні вимоги до проектів-учасникам:
1. Учасники повинні запропонувати вирішення проблеми на глобальному рівні;
2. Проект повинен бути науково обгрунтований;
3. Проект повинен мати потенціал щодо швидкого (нехай при цьому більш дорогий вартості) запуску і разширения, а також згортання.
На 20 липня запланований запуск сайту відгалуження Next.Step BioTech, а доти заявки у довільній формі можна направляти на пошту savetheworld@nextstep.biz.pl.
Паралельно зі стартом програми компанія почала залучати всіх бажаючих допомогти, і відкрито звертається до лідерів думок, членам урядових організацій, інвестиційним фондам, приватним інвесторам, вченим і кожному жителю планети із закликом про допомогу. З метою більш детально розповісти про починаннях в галузі екології та охорони середовища, з наступного тижня команда планує провести ряд заходів у різних країнах світу. Їм потрібна ідея. Планеті потрібна ідея. Приєднуйтесь!