«Батьківщина» відзначає 15-річчя

10 Липня 2014 14:44

загруженное (8)В ці дні одна з найбільших партій країни – всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» відзначає своє 15-річчя. Розуміючи ситуацію, що склалася в країні, і мобілізуючи всі основні ресурси на допомогу українській армії та силам АТО святкування проводиться скромно, але урочисто.

9 липня відзначення 15-річчя пройшло у обласному центрі. Місце для нього було обрано символічне – великий зал Херсонського художнього музею імені Шовкуненко, який знаходиться в будівлі колишньої Міської Думи. Саме в цій будівлі в буремні роки кінця ХІХ – початку ХХ століття приймалися найважливіші рішення щодо подальшої долі міста та регіону.

Кращі бійці президентських виборів 2014 року, ветерани партії, найвідданіші і найактивніші партійці зі всієї області отримали в цей день з рук заступника голови партії, народного депутата України Івана Кириленка іменні подарунки, почесні грамоти та відзнаки Політичної ради партії. В живій дискусії було обговорено майбутнє обласної та місцевих партійних організацій, затверджено план дій по реальній допомозі мешканцям Херсонщини.