Херсонський священик очолить відділ соціального служіння в УПЦ Київського патріархату

8 Липня 2014 09:12

Завтра, 8 липня в 11:00 в Київській православній богословській академії відбудеться презентація відділу соціального служіння та благодійності Української 1404741143_7dmitrievПравославної Церкви Київського патріархату, який знову почне свою роботу. Про це ПрессОрг повідомили в прес-службі УПЦ КП.

Відділ очолив священик Сергій Дмитрієв з Херсона (на фото), який раніше служив в УПЦ Московського патріархату. Зараз священик вирішив перейти в Київський Патріархат і очолити напрям соціального служіння.

Буде продемонстрована кімната допомоги переселеним особам з Криму та Донбасу, військовослужбовцям та постраждалим від російської окупації, яка знаходиться в приміщенні храму Святого Апостола Іоанна Богослова на території Михайлівського монастиря.

Також на зустрічі будуть представники товариства “Київ Схід Діти”, які займаються питанням дозвілля дітей біженців зі Сходу. Вони залишилися без даху над головою і без опіки, поки їх батьки шукають для себе житло і роботу. У гостей презентації буде можливість поспілкуватися з дітьми та координаторами групи.