В Голій Пристані презентували “Синє і жовте”

7 Липня 2014 12:38

В рамках ХІІ всеукраїнського благодійного фестивалю «Купальські зорі» пройшла презентація спільної роботи Херсонського академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша та студії естрадно-циркового мистецтва «Джин Рох» – спектаклю «Синє і жовте» – для голопристанців та гостей фестивалю.

Постанова вразила глядачів патріотичністю і є дуже вчасною. Більшість вокальних партій є відомими українськими піснями – від народних до естрадних хітів. Глядачі з перших слів підспівували акторам, перетворюючи центральну міську набережну на суцільний хор. Акробатичні номери неймовірної складності не залишили байдужим жодного глядача. В спектаклі, окрім відомих народних пісень, активно використані композиції, які виконують Олександр Пономарьов, гурти «Океан Ельзи» та «Скрябін». Дійство підкріплено чудовим файер-шоу і професійними музикантами. Вокальні партії виконували актори театру.

По закінченню спектаклю глядачі ще довго не відпускали акторів та учасників дійства зі сцени даруючи їм шалені оплески та щирі слова подяки. Постанова значно посилила патріотично-виховну складову фестивалю.