Херсонський “Кристал” вдома впевнено переміг “Таврію” [Відео]

31 Липня 2019 13:32

Херсонський «Кристал» матчем проти «Таврії» відкрив для себе новий сезон у другій лізі.
Кристалівці почали без розвідки, великими силами атакуючи ворота «Таврії» і це принесло нашій команді успіх вже на 9 хвилині коли після подачі кутового Микола Жовтюк завдав результативного удару головою 1:0.

“Кристал” відкривши рахунок не збавив обертів та продовжив атакувати, як наслідок рахунок вдалося подвоїти вже через десять хвилин. Гольовим асистом відзначився новачок команди Кірєєв. Віталій опинившись без опіки в районі лінії штрафної площі викотив м’яча під удар Андрію Барладиму, який спокійно переграв воротаря – 2:0.

Комфортна перевага у два м’ячі не завадила “Кристалу” продовжувати активно атакувати весь перший тайм. Ще кілька разів наші футболісти мали змогу відзначитися. Найреальнішу нагоду мав капітан команди – Цой. Сергій потужним ударом пробив штрафний метрів з 25-ти та влучив у поперечину воріт гостей. Згадуються також декілька перспективних флангових атак, що завершилися прострілами до штрафного майданчика “Таврії”, але жоден з них не вдалося завершити результативним ударом. Перший тайм завершився з рахунком – 2:0.

Другий тайм видався менш багатим на футбольні події, хоча тренери команд в перерві не зробили жодної заміни. Гра перейшла в позиційне русло, “Таврія” хоч і намагалася атакувати, але робила це доволі скромними силами. Кристалівці у свою чергу зробили ставку на утримання комфортного для себе рахунку. Обидві команди в атаці створили тільки по декілька дальніх ударів, які не стали проблемою для голкіперів. Непогану нагоду мав Малиш, який традиційно гостро діє при розіграшах штрафних положень. Після подачі Кучера з кутового Станіслав-Нурі завдав удару опинившись біля ближньої стійки воріт, але голкіпер “Таврії” цей удар парирував.

“Кристал” перемагає у першому матчі сезоні та відразу розпочинає підготовку до дальнього вояжу у Краматорськ на матч з “Авангардом-2”.

МФК Кристал Херсон – Таврія Сімферополь 2:0
Голи: Жовтюк, 9, Барладим, 18