Херсонський Кристал здобуває третю перемогу поспіль!

21 Травня 2019 10:24

Херсонський Кристал проводив заключний матч на власному полі у сезоні 2018-2019 років. Суперником кристалівців була друга команда МФК Миколаїв.

Кристал розпочав гру активно відразу кинувши великі сили в атаку. Наші футболісти намагалися грати у швидкий футбол з великою кількістю передач, переводили м’яча з флангу на фланг у пошуках загострення. Така активність доволі швидко принесла результат. Успіх прийшов після стандартного положення. Шевцов взявся виконувати штрафний та вирішив завдати прямого удару по воротах суперника, хоча до них було майже 40 метрів. Удар Іллі виявився на стільки потужним, що голкіпер миколаївців не зумів зафіксувати м’яча у руках, а Андрій Барладим був першим на добиванні – 1:0.

Після забитого м’яча наша команда провела ще декілька масованих атак, але ближче до середини першого тайму гра почала вирівнюватися. Гості стали більше контролювати м’яч та частіше наближатися до воріт Кристала. Як наслідок на 35 хвилині рахунок було зрівняно. На лівому фланзі нападник гостей зумів продавити Павла Корякіна та виконав точну передачу на Кірєєва у центр штрафного майданчика зелено-синіх. Віталій Кірєєв знаходячись в ідеальній позиції по центру воріт завдав точного удару по воротах Ярослава Герасимено – 1:1.

Пропущений гол активізував кристалівців і їм вдалося відновити перевагу в рахунку майже відразу. Андрій Барладим на лівому фланзі прокинув захисника та увірвався до штрафної площі, де був збитий з порушенням правил. Арбітр призначив пенальті, а Ілля Шевцов з позначки не залишив голкіперу миколаївців жодних шансів точно пробивши в кут – 2:1.

Закріпити перевагу нашій команді вдалося ще до перерви. Черговий гол після подачі кутового забив «король повітря» – Малиш. Ізнову не обійшлося без участі Шевцова, що взяв участь у всіх трьох голах Кристала. Ілля виконав подачу з кутового на ближню стійку, а Станіслав-Нурі впевнено переправив м’яча у ворота – 3:1.

Другий тайм пройшов у більш спокійному темпі. У складі Кристала вийшли молоді гравці, що продовж сезону мали небагато ігрової практики – Остроконь, Срабєй, Акімов. Кристал продовжував володіти ігровою перевагою, частіше контролював м’яч та створював моменти біля воріт гостей. Так сталося, що розв’язка матчу відбулася тільки в доданий час. Чергова атака херсонців на правому фланзі завершилася подачею до штрафного майданчика від Сарбєя на Володимира Кучера який потужно пробив майже в притул, але влучив у воротаря. На щастя м’яч відскочив прямо на ногу Барладиму й Андрій вразив верхню «дев’ятку» воріт миколаївців поставивши тим самим крапку у матчі.

Кристал перемагає 4:1. Це вже третя поспіль перемога нашої команди. Попереду залишився тільки один матч. Його наша команда проведе 25 травня у Новій Каховці проти місцевої Енергії. Початок матчу о 17:00.

МФК Кристал Херсон – МФК Миколаїв-2 4:1 (3:1)
Голи: Барладим, 9, 90+2, Шевцов, 39 (п), Малиш, 44, Кірєєв, 35