Херсонський “Кристал” в домашніх стінах перемагає “Нікополь”

16 Травня 2019 08:02

Херсонський Кристал здобувши переконливу перемогу у минулому турі не збирався збавляти оберти й в грі проти останньої команди чемпіонату.

Гра розпочалася у невисокому темпі та навіть при цьому кристалівці раз за разом створювали небезпеку біля воріт гостей. Двічі нашим футболістам не вистачило лічених сантиметрів для того, щоб замкнути простріли з флангів. Спершу не зумів це зробити Мартня, а трохи згодом новачок команди Апостолюк. Чудову нагоду відзначитися мав Барладим, але Андрій не реалізував вихід віч-на-віч. Та все ж під кінець другого тайму рахунок було відкрито. Мартян опинився на правому фланзі і завдав удару у дальній верхній кут воріт з яким голкіпер Нікополя просто не мав шансів впоратися -1:0.

Ще через три хвилини Кристалу вдалося забити другий м’яч. Знову атака розвивалася правим флангом, Гливий увірвався до штрафного майданчика гостей та виконав простріл вздовж воріт в результаті чого захисник Нікополя – Слищенко відзначився авто голом -2:0.

Другий тайм був схожим за швидкостями на перший. Футболісти Кристала продовжували марнувати момент за моментом. Особливо у марнуванні гольових можливостей «відмітився» Барладим, який втратив цілу низку перспективних нагод. Крім того херсонці ледь не створили собі проблем на рівному місці. Корякін необачно головою відпасував м’яча назад на Герасименка, але занадто слабко в результаті чого нападник гостей опинився віч-на-віч з нашим голкіпером. На щастя для Кристала переможцем з цієї дуелі вийшов саме Ярослав Герасименко. Ще одним неприємним моментом у матчі стало вилучення Ігнтьєва. Владислав маючи в пасиві жовту картку необачно пішов у грубий підкат та отримав друге попередження.

Забитих м’ячів у другому таймі вболівальники так і не дочекалися. Кристал довів справу до перемоги. Наступний матч наша команда знову зіграє на власному полі. 19 травня о 17:00 зелено-сині прийматимуть МФК Миколаїв-2.

МФК Кристал Херсон – ФК Нікополь 2:0 (2:0)
Голи: Мартян, 41, Слищенко, 44 (автогол)