Двічі поступаючись по ходу зустрічі, «Кременчук» вирвав перемогу у херсонського «Дніпра»

5 Лютого 2019 11:03

У кожному з періодів команди закинули по три шайби

У Херсоні матчем між «Дніпром» та «Кременчуком» завершився 35-й тур чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч. Варто зазначити, що ця зустріч стала останньою між командами в поточному регулярному чемпіонаті.

Господарі арени поєдинок почали з закинутої шайби – Андрій Жвачкін на 24 секунді зустрічі засмутив Микиту Гордюшина і відкрив рахунок в матчі. Однак кременчужани ще до першої перерви змогли не тільки зрівняти цифри на табло, але і вийти вперед – спочатку Іван Савченко завершив відмінний пас від Миколи Кисельова, а потім Олексій Красильников на добиванні вивів свою команду вперед.

У другому періоді ситуація повторилася дзеркальним чином – херсонці, зусиллями Миколи Коляди і Івана Дунаєва, двічі вразили володіння Микити Гордюшина, зробивши рахунок 3:2 на свою користь. На що «Кременчук» відповів потужним кидком від синьої лінії від Владислава Грицьких, який вдруге зрівняв рахунок в матчі.

Третя двадцятихвилинка повторила сценарій другого періоду – кременчужани з двома шайбами ​​від Тимура Гриценко і Олексія Ворони подвоїли перевагу своєї команди, а потім Микита Коваленко вчасно скористався помилкою Микити Гордюшина і скоротив відставання до мінімуму.

Однак на те, щоб знову зрівняти рахунок у команди Дмитра Підгурського не вистачило часу і сил, що дозволило «Кременчуку» вивезти з Херсона вольові три очки.

«Дніпро» – «Кременчук» 4:5 (1:2, 2:1, 1:2)

Шайби: 1:0 Жвачкін (Золотухін, Бєлоусов), 0:24; 1:1 Савченко (Кисельов, Гриценко), 11:23; 1:2 Красильников (Тютченко), 14:22; 2:2 Коляда (Дунаєв, Золотухін), 23:05; 3:2 Дунаєв (Коваленко, Черемнов), 23:58; 3:3 Грицьких (Зайцев, Фурса), 16:43; 3:4 Гриценко (Савченко, Хрішпенц – більш.), 43:06; 3:5 Ворона (Савченко), 47:19; 4:5 Коваленко (Пугачов), 49:41.

Дніпро: Петров (Сурканов); Бєлоусов – Декало, Будько – Пугачов, Шулешов – Сірченко, Матусевич – Черемнов; Жвачкін (А) – Дунаєв – Золотухін, Бондаренко – Ромащенко (А) – Коваленко, Матвієнко – Коляда – Макарицькій, Тимченко – Брага – Целогородцев.

Кременчук: Гордюшин (Петленко); Толстушко – Грицьких, Хрішпенц – Варивода, Шпак – Горлушко, Севрюгин – Бойових; Зайцев – Фурса – Кисельов, Савченко – Гриценко (К) – Ворона, Тютченко (А) – Красильников – Шиманський, Поліщук – Кривошапкін (А) – Чорний.

Джерело: Сайт УХЛ