Херсонський “Кристал” з перемоги розпочинає турнір у Миколаєві

18 Грудня 2018 12:34

Херсонський МФК Кристал стартував у Турнірі на кубок мера міста Миколаєва матчем проти другої команди місцевого клубу.

У першому таймі господарі мали перевагу та створили декілька хороших моментів аби відзначитися. Відчувалося, що миколаївці більш адаптовані до штучного газону, адже саме на стадіоні у Парку Перемоги команда В’ячеслава Мазараті проводить матчі у Чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

Найреальніша нагода відкрити рахунок була у господарів на 37 хвилині коли їх нападник з вигідної позиції пробив над поперечиною воріт, які у цей день захищав Ігор Шилов. Кристал також мав свій шанс. Володимир Кучер опинився навпроти воріт суперника, та завдав удару приблизно з лінії штрафної площі, але голкіпер зумів парирувати цей удар.

Другу половину матчу більш активно розпочали херсонці. Сергій Шевцов замінив Володимира Кучера на Сергія Цоя, а Євгена Меженського на Антона Брижчука. Саме останній значно пожвавив гру у нападі та взяв участь у взятті воріт. Отримавши передачу від Карася, Брижчук з лівого флангу виконав простріл до воротарського майданчика господарів, воротар зафіксувати м’яча не зумів і Віктор Мартян відкрив рахунок 0:1. До речі саме Мартян на цьому ж стадіоні забив у ворота другої команди Миколаєва єдиний гол у матчі Чемпіонату України причому у дуже схожому стилі.

Решта тайму пройшла у відносно рівній боротьбі і тільки у кінцівці миколаївці змогли організувати щось на зразок штурму воріт Кристала. У останній атаці рахунок міг стати рівним, але Ігор Шилов вийшов переможцем дуелі проти нападника господарів відбивши й удар останнього після виходу віч-на-віч.

Кристал перемагає та після стартового туру разом із першою командою МФК Миколаїв очолює турнірну таблицю.

Вже сьогодні (18 грудня) наша команда зіграє проти ФК Реал Фарма (Одеса). Початок матчу о 14:00.

МФК Миколаїв-2 – МФК Кристал Херсон 0:1
Гол: Мартян, 55

Миколаїв-2: Агаларов, Ляшевський, Барський, Порох, Толгаренко, Вітенко, Соболевський, Кірєєв, Швець, Солдатов, Бардадим.

Виходили на заміну: Ступник, Бурахович, Березянський, Пасічник, Биневський.

Кристал: Шилов (перегляд), Карась, Лаптєв, Малиш, Жовтюк, Михайленко (Остроконь), Меженський (Брижчук), Кучер (Цой), Мартян (Магомедов), Барладим (Сарбєй), Гливий(Черкашенко).

Запасні: Переходько (перегляд), Акімов

Турнірна таблиця  після першого туру: