Херсонським депутатам дозволили працювати дистанційно

5 Грудня 2018 11:17
Депутати Херсонської обласної ради у вівторок на сесії внесли зміни до Регламенту обласної ради – відтепер у зв’язку з оголошенням у регіоні воєнного стану депутати можуть брати участь в роботі сесії дистанційно і голосувати на відстані.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Зміни до Регламенту – це йдеться про те, що на час воєнного стану, якщо терміново потрібно перерахування якихось коштів, або терміново потрібно вирішувати якісь питання в області, то обласна рада має можливість зібратися терміново протягом години, трьох годин, доби. Але якщо депутат не може бути присутнім (на сесії – ред.) особисто, він може бути присутній засобами електронного зв’язку – скайпом, WhatsApp. І це ми зараз затвердили протокольно. І під протокол дати: він (депутат – ред.) підтримує це питання чи ні», – розповів журналістам після закінчення сесії голова обласної ради Владислав Мангер.

Він наголосив, що такі зміни до Регламенту Херсонської обласної ради необхідні для того, щоб це було оперативно, для підтримки питань обороноздатності у регіоні.