Троє гравців МФК “Кристал Херсон” потрапили до збірної першого півріччя у другій лізі

19 листопадаа 2018 14:29

Авторитетний спортивний ресурс Sport Arena називає 33 найкращих гравців літа-осені в Групах «А» і «Б» Другої ліги сезону-2018/19.

До збірної потрапили троє гравців херсонського МФК Кристал: Андрій БарладимВадислав Ігнатьєв, Микола Жовтюк.

Цитуємо sportarena.com:

Центральні захисники

  1. Микола Жовтюк (Кристал)

26 років, 17 матчів – 3 голи – 2 асисти

Один із найуспішніших трансферів херсонців – захисник, який виявився непотрібним Поліссю, провів дуже якісне півріччя в цій команді. Із ким би не доводилося зіграти в задній лінії, незмінно вирізнявся надійністю та бійцівськими якостями. Немало забивав – адже незмінно корисно ходив до чужих воріт на стандарти. Це завдяки таким точковим дозаявкам Кристал, який увійшов у Другу лігу без аматорських медалей, перетворився тут на одного із лідерів.

Атакувальні півзахисники

  1. Владислав Ігнатьєв (Кристал)

21 рік, 14 матчів – 4 голи – 4 асисти

Гравець, який подавав надії у молодіжках Динамо та Шахтаря, а також свого часу пізнав УПЛ у юному віці із класичним Металургом, несподівано виявився непотрібним новому МФК Металург після переходу з аматорського рівня на професіональний. У рідному Херсоні цьому були тільки раді – підхопили здібного хавбека, бережливо та поступово ввели в склад і в підсумку отримали дуже різнопланового гравця, здатного зіграти і на оборону, і на атаку. Забив чимало важливих м’ячів. Явно може більше – навесні чекаємо прогресу.

Ліві півзахисники

  1. Андрій Барладим (Кристал)

26 років, 17 матчів – 5 голів – 3 асисти

Група атаки херсонців – одна із найбільш змінних та гнучких, тому форвард Барладим грав настільки широко, що не проблема уявити його в стилістиці вінгера. Барладим вирізнявся швидкістю та сміливістю при сольних рейдах, не цурався відіграшу та виконання подач із гри та стандартів. Така різноплановість особливо корисна, якщо знати, що через травми періодично випадали Гливий та І.Шевцов, які в найкращі часи грали просто блискуче.”

Вся збірна півріччя:

Посилання на матеріал: https://sportarena.com/football/ukraina-vtoraya-liga/druga-liga-2018-19-zbirna-pershogo-pivrichchya/