Виїзна невдача херсонського “Кристала” у Миколаєві

23 Вересня 2018 13:50

Матчем проти другої команди МФК Миколаїв Кристал розпочинав друге коло Чемпіонату України серед команд другої ліги. Впевнена гра у попередньому турі проти Металурга вселяла надії на позитивний результат і в цьому протистоянні. На жаль ці сподівання не виправдалися вже з перших хвилин.

Матч розпочався для Кристала просто жахливо! Миколаївці зуміли забити два м’ячі за стартові чотири хвилини. Спершу Ігнатьєв втратив м’яча поблизу власного штрафного майданчика, навіс з лівого флангу перервав Крюков, але на добиванні першим опинився Студенко. Другий гол стався через хвилину. Крюков вводив м’яча у гру, верхову боротьбу у центрі поля було програно та Петров обігравши Жовтюка подвоїв рахунок.

Наступні 10 хвилин херсонці були дещо деморалізованими звісно, що ніхто не очікував такого невдалого початку. Поступово Кристал повністю перехопив ініціативу у матчі, а миколаївці всім складом перейшли в оборону. Нашим гравцям хоч і вдавалося наблизитися до воріт Поповича, але насичена захисна лінія господарів не дозволяла завдати вирішального удару. У першому таймі скоротити відрив у рахунку так і не вдалося.

Другий тайм пройшов за повної ігрової переваги Кристала. Наша команда буквально “висіла” на воротах суперника. До честі молодим гравцям миколаївців відмітимо декілька їх спроб атакувати через швидкі контратаки.

Щодо небезпечних моментів, то їх було доволі багато. Гливий міг забивати після передачі Ігнатьєва з глибини поля, але воротар зумів зіграти в м’яч завадивши нашому нападника. Одразу після цього епізоду Гливий залишив поле, замість нього вийшов Мартян. Саме Віктор зрештою відіграв один гол. Барладим обіграв опонента на лівому фланзі та подав у центр штрафного майданчика де Кучер завдав удару по воротах, Попович зумів відбити якраз на ногу Мартяну який з метра не схибив.

До завершення матчу залишалося ще пів години й кристалівці мали декілька нагод врятувати цей матч. Дві нагоди на жаль змарнував Барладим. Спершу після прострілу Горбовського Андрій не влучив у ворота ударом головою, а під завісу матчу майже впритул пробив вище воріт.

Матч завершився черговою невдачею нашої команди у виїзних протистояннях. Ситуацію можна назвати парадоксальною, Кристал є кращою домашньою командою і одночасно однією з найгірших у виїзних поєдинках.

На наступному тижні на наших хлопців чекає два дуже важких домашніх матчі. Спершу 26 вересня кубкове протистояння з представником прем’єр-ліги чернігівською Десною (початок о 15:00), а вже у неділю гра проти лідера чемпіонату ФК Кремінь Кременчук (Початок о 15:00).

МФК Миколаїв-2 – МФК Кристал Херсон 2:1 (2:0)
Голи: Студенко, 3, Петров, 4, Мартян, 60
 
Кристал: Крюков, Карась, Жовтюк, Лаптєв, Чаус (Малиш, 40), Цой, Кучер (Горбовський, 65), Ігнатьєв, (Михайленко, 83) Барладим, Гливий (Мартян, 54), Шевцов.
Запасні: Бурла, Акімов, Сарбєй, Остроконь, Меженський.
 
Миколаїв-2: Попович, Барський, Шарабура (Мінін, 46), Петров (Вітенко, 46), Студенко (Ткаченко, 80), Толгаренко, Порох, Кірєєв (Бардадим, 62), Соболевський, Сахацький, Швець (Зайков, 69).
Запасні: Жемчужний, Жаботенко, Ялосоветський, Коломієць, Чумак.
 
Попередження: Соболевський, 90-2, Барладим, 20, Лаптєв, 43