Туристам запропонували почути Херсонщину

31 Серпня 2018 08:02
Про Херсонську область зняли незвичайний туристичний проморолик “Звуки Півдня”, в якому представлено не лише туристичні можливості й захопливі пейзажі регіону, а й передано особливе звучання південного краю.

Відео презентував Центр туризму і пригод ХерсON, повідомляє Zruchno.travel.

“Вітер в очеретах, тріпотіння вітрил, хвилі, спів жаб, лілія, яка розпускається, безтурботний сміх – саме такі звуки, на думку авторів, характеризують Херсонщину. Команда ХерсON створила справжню симфонію, якою і пропонує насолодитися глядачеві”, – йдеться в публікації.

Як повідомив в коментарі Zruchno.Travel один з творців Центру туризму і пригод ХерсON Олексій Білецький, проморолик присвячений екскурсійному та водному туризму. Глядачі зможуть помилуватися пейзажами Дніпра, ереків і плавнів – в відео презентовано прогулянки на яхті і байдарках. Зйомки також відбувалися на мальовничій Кінбурнській косі, глинистих берегах Дніпро-Бузького лиману. Крім того, в ролику можна побачити степові водоспади, розташовані неподалік виноробного господарства Трубецького під Новою Каховкою.

Зазначається, що відео “Звуки Півдня” створено на кошти добровільного збору “Гривня для Херсона”, а також за підтримки Херсонського міського управління культури та відділу туризму.

За словами Олексія Білецького, в планах команди ХерсON – створення цілої серії промороликів “Звуки Півдня”.

“У нас вже є плани на створення нових роликів. Наступне відео, яке ми будемо знімати, увійде в серію “Звуки” – це будуть “Звуки міста”. Ми включимо туди звуки кроків людей, що прогулюються вулицями Херсона, нявкання котів, передзвін дзвонів, скрип старовинних дверей; обов’язково проведемо зйомки в театрі. А потім, я думаю, що ми знімемо окремий ролик, присвячений звукам моря”, – зауважив Білецький.

Джерело: Укрінформ