“Купальські зорі” розважатимуть гостей конкурсом краси, регатою та святом фарб

27 Червня 2018 11:50

На XVI Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості “Купальські зорі”, який відбудеться у місті Гола Пристань на Херсонщині 7-8 липня, приїдуть гості не лише з багатьох регіонів України, а й з-за кордону.

Про це поінформував Голопристанський міський голова Олександр Бабич на прес-конференції з нагоди проведення цьогорічного фестивалю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Хочу наголосити, що очікуємо близько 100 учасників фестивалю з різних куточків України, а також з-за кордону… Гості у нас обов’язково будуть з Польщі, будуть з Румунії, будуть з Чехії. Будуть присутні гості з Молдови”, – розповів Бабич.

За його словами, на фестивалі також відбудуться різноманітні виставки та ярмарки.

“А це ще близько 150 учасників”, – зазначив Голопристанський міський голова.

Загалом, за інформацією організаторів, на учасників та гостей фестивалю чекають конкурс народної творчості “Фестивальний розмай”, конкурс краси “Купальська красуня”, Купальське вогнище, Купальська дискотека, виставки, ярмарки, майстер-класи, парусна регата, різноманітні спортивні змагання, феєричне свято фарб “Холі”, фаєр-шоу, святковий концерт зірок естради та інші заходи.

Довідково. Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості “Купальські зорі” влаштовується у місті Гола Пристань з 2003 року в перші суботу та неділю липня.