На Херсонщині до курортного сезону відкрили додаткові поліцейські станції

13 Червня 2018 10:44

На морському узбережжі Херсонщини, додатково до існуючих у курортних районах області правоохоронних структур розпочали роботу 4 поліцейських станції, які охоронятимуть там правопорядок та безпеку відпочивальників.

Про це повідомляє у суботу, 9 червня, на своїй сторінці у Facebook Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

“Щорічно влітку Херсонську область відвідують кілька мільйонів громадян. Відпочинок на морському узбережжі Херсонщини обирають як українці, так і жителі зарубіжжя. Тому за ініціативи керівництва обласного главку поліції для більш оперативного реагування на звернення громадян в прибережних населених пунктах, де розташовані бази відпочинку, розпочинають працювати 4 поліцейські станції: “Залізний Порт”, “Лазурне”, “Хорли”, “Арабатська стрілка”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські станції працюватимуть в цілодобовому режимі. На чергуванні на станціях перебуватимуть працівники чергової частини, слідчо-оперативна група, здійснюватиметься прийом громадян дільничним офіцером поліції. Також щоденно на охорону публічного порядку та безпеки громадян заступатимуть у курортних населених пунктах області піші та авто- і велопатрулі поліції.

Джерело: Укрінформ