Керівників херсонських підприємств штрафують за перешкоджання призову

23 Квітня 2018 10:54

У Херсоні щонайменше 5 керівників підприємств, установ та організацій сплатили по 10,8 тис. гривень штрафу за перешкоджання призову їхніх працівників до ЗСУ.

Про це розповів військовий комісар Херсонського міського об’єднаного військового комісаріату Олександр Зіньковський, повідомляє Укрінформ.

“Хочу звернутися також до керівників підприємств, установ та організацій, які, можливо, мають якусь думку, що вони будуть перешкоджати призову (їхніх працівників до ЗСУ – ред.). Всі будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Багато випадків таких було під час осіннього (2017 року – ред.) призову. У мене є керівники, які отримали стягнення в бюджет держави (за перешкоджання призову – ред.) по 10 тис. 800 гривень. Не менше ніж 5 (таких керівників – ред.)”, – розповів Зіньковський.

Він також зазначив, що частина херсонських керівників, оштрафованих за перешкоджання призову, в судовому порядку намагалися анулювати накладені на них штрафи. Але поки що ні в кого це не виходить, наголосив міський військовий комісар.

“Я думаю, що під час осіннього призову ми ці питання вже закрили, і керівники зрозуміли, що з цим питанням вони більше не граються”, – сказав Зіньковський.