На Херсонщині оголошено набір до рибоохоронного патруля

19 Квітня 2018 14:52

17 квітня розпочався прийом документів до рибоохоронного патруля Херсонської області. В управління шукають 20 патрульних. З детальною інформацією щодо вимог до кандидатів та переліком документів можна ознайомитись за посиланням.

«Запрошуємо вмотивованих та чесних людей, кому не байдужа рибна галузь подавати документи для участі в конкурсі. Херсонщина є стратегічно важливим регіоном. Тож створення рибоохоронного патруля в цій області є вкрай необхідним», – зазначили в Управлінні Держрибагентства в Херсонській області.

Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання та курси підвищення кваліфікації. Всього штат рибоохоронних патрульних передбачає близько 42 інспектори. Зі свого боку держава створила необхідні умови для максимально ефективної рибоохоронної роботи. Конкурс на решту посад до патруля буде оголошено згодом. Слідкуйте за оголошеннями на сайті Держрибагентства.

Документи про участь у конкурсі приймаються до 17 години 03 травня 2018 року за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 47, каб. 105.

За додатковою інформацією звертатися за номером телефону: (095) 632 45 98.

Довідкова інформація:

27 березня 2018 року Держрибагентством призначено керівника Управління Держрибагентства у Херсонській області. Ним став Педченко Роман. З наказом можна ознайомитись за посиланням. Випробувальний строк, встановлений для кандидата складає 3 місяці. За цей час керівник має запустити процес створення рибоохоронного патруля та налагодити роботу структури.