У Херсоні нагородили переможців конкурсу малюнків «Рідна країна – безпечна країна»

22 листопадаа 2017 08:01

21 листопада, у День Гідності та Свободи, відбулась церемонія нагородження переможців обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини».

Під час свята були нагороджені також дипломами та книжковими подарунками переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах». Конкурс проходив за ініціативою Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна».

Переможців нагородив очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» Михайло Линецький. УСІ учасники конкурсу отримали у подарунок від «Рідної країни» патріотичні флатери.

Флайтери — це світловідбиваючі наклейки, значки, підвіски тощо, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів, дитячих колясок тощо на дорозі у темний час доби. Флайтери рекомендують закріплювати на елементи одягу, сумки, портфелі, рюкзаки тощо. Вони працюють за принципом дорожніх знаків, відбиваючи світло автомобільних фар та роблячи пішохода помітним для водія на відстані до 400 м.