У Херсоні директор департаменту повстав проти корупції, яку очолює перший заступник мера

21 листопадаа 2017 08:20

Напередодні Дня Гідності та Свободи директор Департаменту містобудування та землекористування міської ради Михайло Жаров подав на ім’я Херсонського міського голови службову записку, в якій вказує на факти корупційних дій з боку першого заступника міського голови, колишнього голови фракції “Партії регіонів” у міськраді І. Козакова та голови фракції “Опозиційний блок” Є. Устінова.

Дещо неочікувано для громади міста, на захист першого заступника міського голови стала депутат міської ради І.Ценкер, яка на своїй сторінці у соцмережі facebook розкритикувала службову записку М. Жарова, зробивши це цілком безпідставно, так як саме пан Жаров послідовно і принципово відстоював необхідність розробки нового генерального плану міста та комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.

Як згодом стало відомо, “гнів” депутата викликаний її бажанням викупити якомога дешевше, а можливо за старою нормативно-грошовою оцінкою, земельну ділянку площею 6 тис. 667 кв. м, розташовану по Бериславському шосе. Але принципова позиція керівника Департаменту та частини депутатського корпусу заважає місцевій “латифундистці”.