У Великокопанівській ОТГ формують Стратегію розвитку

31 Липня 2017 15:51

У Великокопанівській сільській раді відбулося третє засідання групи з підготовки проекту Стратегічного розвитку Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади. Про це йдеться на сайті ОТГ.

“Усіх нас цікавить наше майбутнє – як особисте, так і майбутнє організації, де ми працюємо. Головною проекту є формування нового бачення сталого  розвитку громади в умовах децентралізації та процесів добровільного об’єднання громад, шляхом підвищення конкурентоспроможності місцевої економіки, інвестиційної привабливості, якості життя у громаді через ефективне використання ресурсів та реалізацію узгоджених інтересів влади, громади та бізнесу.

Саме тому, формуючи головний стратегічний документ розвитку нашої території, сільська рада залучає якомога ширше коло жителів громади до співпраці, обговорення, до живого діалогу задля написання реального та якісного соціально-економічного  плану розвитку нашої об’єднаної громади. Люди різних професій, політичних поглядів, віку пропонували своє бачення розвитку громади. Хто ж краще знає проблеми села, як не його мешканці” – повідомляється на сайті.