Директору КП “Херсонелектротранс” не вдалося шантажувати херсонців

11 Липня 2017 08:28

Вчора у Херсоні тролейбусники провели мітинг на площі біля будинку міської ради, однак цього ж дня вирішили повернутися до роботи.

Після мітингу директор КП “Херсонелектротранс” Єгор Устинов та голова профспілкової організації Костянтин Шубін піднялися до кабінету міського голови Володимира Миколаєнка і зустрілися з ним у присутності журналістів. Під час цієї зустрічі мер заявив, що зарплату працівникам “Херсонелектротрансу” затримали лише на один день, і це не є підставою для страйку. “Я вважаю, що це провокація з боку профспілки комунального підприємства. За один день затримки ви вирішили зупинити тролейбуси… Навіщо ви влаштували такий демарш?” – запитав Миколаєнко.

Міський голова зустрівся також із присутніми на площі працівниками МКП “Херсонелектротранс”. У результаті перемовин з мітингувальниками було вирішено, що тролейбусники відновлюють роботу і виведуть машини на лінії.

Таким чином, міський голова врешті-решт проявив свою позицію, не давши можливості голові фракції “Опозиційний блок” у міськраді, директору КП “Херсонелектротранс” Єгору Устинову шантажувати херсонців.

Відео

Миколаенко отчитывает Устинова как шкодливого кота.Рекомендовано к просмотру!

تم نشره بواسطة ‏‎Andrii Tkachenko‎‏ في 10 يوليو، 2017

Відео Андрія Ткаченка