Італійський рок-гурт «KILLA» запрошує на фестиваль «кРок у Майбутнє»

24 Червня 2017 07:11

Вокалістка італійського рок-гурту «KILLA» Gianna Chillà записала відеозапрошення на виступ гурту 1 вересня у Херсоні на 10-річному ювілеї Міжнародного рок-фестивалю «кРок у Майбутнє».

Gianna Chillà декілька років тому під час телевізійного шоу «Голос Італії» спричинила справжній фурор. Свою сольну кар’єру Gianna Chillà розпочала у 18 років. За її плечима – тури концертними майданчиками всього світу та 7 записаних студійних альбомів.

До складу рок-гурту «KILLA» входить також один із найкращих гітаристів Європи Simone Gianlorenzi, відомий своєю сольною кар’єрою, альбомами та численними  шоу, організованими Yamaha  спільно з Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore, Guthrie Govan.

А ще у гурту є геній електронної музики Emiliano Torquati, якого кличуть італійським «Skrillex», першокласний барабанщик Roberto Pirami та бас-гітарист Antonio Aronne,  який чудово грає і на інших музичних інструментах.

Для роботи над першими піснями «KILLA» було запрошено саунд-продюсера всесвітньо відомої групи «Korn» з США. Саме так у Римі і було засновано рок-гурт «KILLA»  з великими амбітними планами стати одними з лідерів світової рок-сцени.

Тож Херсон стане свідком упевненого руху до світового визнання феноменального рок-колективу з Італії «KILLA».