Херсонський «Кристал» впевнено здолав «Фортуну»

15 Травня 2017 06:22

13 травня «Кристал» приймав лідера Чемпіонату Херсонської області команду «Фортуна».

Гості з перших хвилин спробували нав’язати свою гру. Але херсонці зуміли реалізувати один із перших своїх моментів.  На 4-й хвилині, після розіграшу кутового, Дмитро Савін відправляє м’яч у сітку.

Не встигли гості оговтатися, як знову стрімка атака «Кристалу» прорвала оборону, і Михайлов подвоїв рахунок.

Після двох швидких пропущених голів «Фортуна» провела декілька небезпечних атак, але «Кристал» продовжував грати першим номером.

На 15-й хвилині херсонці заробили небезпечний штрафний, та на цей раз обійшлося без пропущеного голу. Гості спробували відповісти, завдавши удару по воротам, та голкіпер перевів м’яч на кутовий.

Та голів чекати довго не довелося. На 30-й хвилині Михайлов відзначився дублем у цій зустрічі. На 34 хвилині Цой зі штрафного цілив у ворота, та голкіперу вдалося переправити м’яч над перекладиною. Та невдовзі вдалося реалізувати себе і новачку «Кристалу» – Маріусу Куанону. Після навісу у штрафну він головою відправив м’яч у ворота. Кінцівка тайму пройшла під натиском «Кристалу», але рахунок 4:0 так і залишився.

Після 4-х забитих голів у другому таймі «Кристал» збавив темп. На 51 хвилині 11 номер «Фортуни» не дуже сильним ударом цілив під поперечину, але голкіпер спокійно з цим впорався. У середині тайму мав нагоду відзначитись голом і Андрій Барладим, але м’яч пройшов біля каркасу воріт. Гості намагалися забити хоча б один гол, але збудувати конструктивну атаку ніяк не вдавалося. Натомість чулаківці почали грубо фолити, неодноразово гравцям доводилося звертатися за поміччю до лікаря. На 72 хвилині Шевцову довелося замінити форварда Олександра Михайлова, якого вивели з ладу грубим підкатом.

Під завершення матчу, після розіграшу кутового Швачко головою переправив м’яч у ворота 5:0. Останні хвилини гості провели у атаці, але фортуна сьогодні була не на їхньому боці.