У Херсоні відбувся вебінар «Інструменти місцевого фандрейзингу»

1 Травня 2017 08:33

28 квітня відбувся вебінар: «Інструменти місцевого фандрейзингу», учасниками якого стали представники організацій громадянського суспільства з різних регіонів України.

Провела вебінар голова правління БО «Фонд громади міста Херсон «Захист» Лариса Польська, яка поділилася ефективними практиками залучення ресурсів для впровадження громадських ініціатив.

На прикладах діяльності Фонду «Захист» вона представила успішний досвід реалізації фандрейзингових кампаній у громаді, ознайомила із необхідним інструментарієм та інноваційними методами, роз’яснила, як здійснювати фандрейзинг чітко у законодавчому полі, зокрема, яким чином працювати із благодійними скриньками. Учасники отримали вичерпні відповіді на запитання.

Особливу увагу було приділено питанням забезпечення прозорості та публічності у процесі залучення ресурсів для реалізації громадських ініціатив.

Захід відбувся у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи», у Херсонській області його виконує БО «Фонд громади міста Херсон «Захист».

Технічну підтримку в проведенні вебінару надано Ініціативним центром сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».