До уваги херсонців! Почався весняний призов

5 Квітня 2017 13:44

1 квітня розпочався весняний призов до лав Збройних сил України. Триватиме він упродовж квітня і травня.

3 квітня у Херсоні відбулось перше засідання міської призовної комісії, на яке було викликано 40 призовників. За результатами роботи комісії, вони були визнані придатними до військової служби за станом здоров’я і призначені в команди згідно з планом відправок. Усі призовники підтвердили бажання служити у Збройних силах України.

Особливістю цьогорічного весняного призову громадян є те, що призовний вік громадян змінено. Якщо раніше на військову службу призивали юнаків віком 18-25 років, то тепер мова йде про громадян від 20 до 27 років. У зону АТО призовники відправлятись не будуть.

Члени призовної комісії нагадують, що усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: провулок Йосипа Пачоського,72 (провулок Спартаківський,72) у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Херсонського об’єднаного міського військового комісаріату до 12 квітня 2017 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.